BEDEVAARTEN
Samen met de Landelijke Beweging, organiseert Omnia Travel reeds meer dan 50 jaar bedevaarten naar Lourdes. Deze bedevaarten vormen nog steeds de hoofdbrok van ons aanbod.

In 1858, meer dan 150 jaar geleden, verscheen de Maagd Maria aan Bernadette Soubirous in de grot van Massabielle te Lourdes. Na de officiële erkenning van de Verschijningen door de Kerk in 1862, worden de eerste bedevaarten georganiseerd en stromen de bedevaarders vanuit de vier hoeken van Frankrijk toe. In de eerste jaren van de 20ste eeuw krijgt de uitstraling een wereldwijde dimensie, maar het is vooral na de Tweede Wereldoorlog dat de wereld nood heeft aan verzoening en Lourdes uitgroeit tot één van de belangrijkste Mariabedevaartsoorden.
Pelgrims, toeristen, kinderen, jongeren, ouders, grootouders, gezonde mensen, anders validen, godzoekers of anders-gelovigen ... Lourdes is een stad van ontmoetingen. Je wordt er opgenomen in een menigte van alle talen, van alle leeftijden, van alle standen. Heel gemakkelijk ontstaat er een sfeer van vriendschap en van samen bidden. In Lourdes kunnen we terecht met onze zorgen, onze verwachtingen, met onze dankbaarheid en hoop. Lourdes is een plaats waar de Geest tastbaar is. Je kan er gemakkelijker en met meer vertrouwen bidden. God laat er ons Zijn goedheid zien door Maria, die ‘dicht bij God en dicht bij ons staat’.
We reizen naar Lourdes per vliegtuig, trein of met de fiets. In Lourdes wordt het dagritme bepaald door vieringen en bijeenkomsten voor de bedevaarders. Ons programma omvat een goede afwisseling van ontspanning, bezinning, gezamenlijk gebed, vrije tijd en een uitstap naar de Pyreneeën. Al onze bedevaarten worden begeleid door bekwame en toegewijde priesters en leken die vertrouwd zijn met de Landelijke Beweging. Zij staan er borg voor dat alle deelnemers een aangename en deugddoende bedevaart kunnen meemaken.

Wilt u eventueel met uw eigen groep een bedevaart plannen, dan kunt u ook bij ons terecht:
Elke Purnal tel. 016 24 38 37 of via mail naar elke.purnal@omniatravel.be

  
Kies
Programma
> Programma > Pakket > Reizigers
Informatie
> Toevoegen in
mandje
> Kassa

 
Lourdes 5 dagen vliegtuig Lourdes 5 dagen vliegtuig
van maandag t.e.m. vrijdag

Lourdes 4 dagen vliegtuig Lourdes 4 dagen vliegtuig
van vrijdag t.e.m. maandag

2-daagse reis naar Lourdes 2-daagse reis naar Lourdes
van maandag tot dinsdag

3-daagse reis naar Lourdes 3-daagse reis naar Lourdes
van maandag tot woensdag
Lourdes
 
Lourdes
 
Lourdes