Kies
programma
> Programma > Pakket > Reizigers
informatie
> Toevoegen in
mandje
> Kassa

Glyndebourne

JOHAN UYTTERSCHAUT: ‘Het zomerfestival van Glyndebourne is zo’n gigantisch succes dat de ‘on tour’ reeks (in de herfst) is toegevoegd om meer operaliefhebbers de kans te geven de schitterende producties bij te wonen. De ligging in het zachtgroene zuiden van Engeland en de geschiedenis die de streek ademt, garanderen een heel bijzondere 4-daagse. Niet te missen!’

GRAAG SNEL INSCHRIJVEN!
Glyndebourne en Glyndebourne on Tour zijn ontzettend populaire operafestivals en het is heel moeilijk om er kaarten voor te bemachtigen. Bovendien worden die kaarten nooit in optie gegeven en moet een groep dus al gevormd zijn voor de ticketverkoop opent (en even snel terug sluit omdat alles is uitverkocht!).

Als u interesse heeft in deze muziekreis, dan zouden wij u uitzonderlijk willen vragen om dadelijk in te schrijven en dat liefst nog vóór 27 april 2020. Als er tegen die datum al voldoende inschrijvingen zijn om de afreis te garanderen, dan kunnen wij hopelijk met groter succes een aanvraag doen voor de operatickets. Let wel: in het allerslechtse geval kunnen wij geen tickets kopen en zal de reis niet kunnen doorgaan. Maar we hopen uiteraard van wel!
JOHAN UYTTERSCHAUT doceert zang en operageschiedenis aan LUCA School of Arts - Campus Lemmens en is docent voor Davidsfonds Academie. Als musicoloog en zanger weet hij als geen ander het publiek in te wijden in de geheimen van de muziek. Dat doet hij ook met verve als inleider van de voorstellingen van Opera in de cinema in Kinepolis.
Klik hier om de pagina van de brochure te bekijken