Kies
programma
> Programma > Pakket > Reizigers
informatie
> Toevoegen in
mandje
> Kassa

Italië - Proceno

SIGISWALD KUIJKEN: ‘Het succes van deze muzikale reis duurt al een tiental jaar. Maar sinds 2017 zijn er nieuwe thema’s en werk ik op gelijke voet samen met mijn dochter Marie. Tijdens deze reis staan Bachs Himmelfahrtsoratorium en Mozarts Le nozze di Figaro centraal. In de namiddag kunt u in de omgeving op uitstap, met als hoogtepunten Orvieto en Pienza. En ’s avonds zijn er de exclusieve concerten door Marie en mijzelf.’
SIGISWALD KUIJKEN studeerde viool aan de conservatoria in Brugge en Brussel. Hij maakte zich vertrouwd met de specifieke 17de- en 18de-eeuwse speeltechnieken en interpretatieconventies. In 1972 richtte hij La Petite Bande op. Hij was leraar aan het Koninklijk Conservatorium Brussel en is een veelgevraagd gastdocent in het buitenland.

MARIE KUIJKEN is pianiste en sopraan, actrice en declamatrice en al sinds haar jeugd gefascineerd door lied en (muziek)theater. Als sopraan is ze regelmatig te horen met het barokorkest La Petite Bande. Als pianiste specialiseerde ze zich in het mozartiaanse repertoire op de pianoforte.

Klik hier om de pagina van de brochure te bekijken