Kies
programma
> Programma > Pakket > Reizigers
informatie
> Toevoegen in
mandje
> Kassa

Amsterdam. Mahler

PIET J. SWERTS: ‘Dit is een ervaring voor uw muzikale bucketlist: in het iconische muziekgebouw waar Mahlers symfonieën een traditie zijn en waar de meester zélf in 1903 zijn 3de symfonie kwam dirigeren, kunt u getuige zijn van een uitvoering van een van de meest majestueuze symfonieën uit zijn 9-tal door een van de beste orkesten van de wereld.’

In mei 2020 organiseert Het Concertgebouw voor de derde keer in 100 jaar tijd een groots Mahler Festival. Na de Mahlerfeesten in 1920 en 1995 klinken alle symfonieën opnieuw in de Grote Zaal, uitgevoerd door internationaal gerenommeerde toporkesten. Davidsfonds Cultuurreizen wist voor u enkele van de zeer gegeerde tickets te bemachtigen, namelijk voor de uitvoering van de 8ste symfonie.

Het is Daniel Harding die Mahlers Symfonie van duizend leidt. Die bijnaam zegt veel: zo’n 400 musici en zangers zijn nodig voor de uitvoering van dit monumentale werk. Het Groot Omroepkoor en het Gustav Mahler Jugendorchester worden bijgestaan door verschillende andere koren en solisten.

Op weg naar Amsterdam geeft reisleider Piet J. Swerts een uitgebreide inleiding op deze grootse symfonie en de componist Mahler.

DAGPROGRAMMA
U vertrekt in een comfortabele autocar vanuit Gentbrugge rond 7.30 uur, de luchthaven van Zaventem rond 8.30 uur of vanuit Berchem rond 9.15 uur naar Amsterdam. Onderweg duidt Piet J. Swerts de figuur en het werk van Mahler en licht hij zijn 8ste symfonie toe. Rond 12.00 uur schuift u aan voor het middagmaal. Om 14.15 uur maakt u in de Grote Zaal de uitvoering van Mahlers 8ste symfonie mee door het Gustav Mahler Jugendorchester en o.m. het Groot Omroepkoor o.l.v. Daniel Harding. Rond 16.30 uur rijdt u met de bus terug naar Berchem, Zaventem en Gentbrugge, waar u ’s avonds resp. rond 18.45 uur, 19.30 uur en 20.30 uur aankomt.
 
Klik op het pakket van uw keuze.
Indien u meerdere arrangementen samen wil boeken, kies dan nu het eerste.
U zal straks de mogelijkheid krijgen om nog bijkomende arrangementen bij te boeken. Prijzen zijn per persoon.

2 personen 2 personen € 415,00 prijs per persoon 16-5-2020

1 persoon 1 persoon € 415,00 prijs per persoon 16-5-2020